Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Я взагалі волів би говорити про постросію, тому що сьогоднішньої росії вже не буде. Буде щось інше, можливо, в цих же кордонах, можливо, не в цих же кордонах. Росія зараз на заході своєї імперії, вона розвалюється», - повідомив Олег Саакян.

За словами політолога, процес розвалу росії з перемогою України у війні може навіть не синхронізуватися, однак врешті-решт це колись трапиться. Як наголосив Олег Саакян, росія буде переформатовуватися в результаті сьогоднішніх подій, і для нас було б краще, якби цей процес все ж відбувся одночасно із закінченням воєнних дій.

«Нам потрібний безпечний простір, санітарна зона на 300-500 кілометрів вздовж нашого кордону демілітаризована нас влаштує по горло. А далі – абсолютно байдуже, нехай виплачують лише контрибуції, репарації», - заявив Олег Саакян.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів про один із сценаріїв закінчення війни: «Наша перемога неминуча».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого боїться путін: «Всі навколо хочуть вбити».