Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, за ці місяці путіну вдалося знищити 100 тисяч росіян. Як він пояснює, варто уявити собі шосе завдовжки 180 кілометрів, яким ви їдете 2 години, а замість цікавого пейзажу за вікном - нескінченний безперервний ланцюжок із трупів російських солдатів, які вирушили на концерт Кобзона.

«Уявіть собі цей концерт. 100 тисяч глядачів на цьому концерті Кобзону. Ви розумієте, що скоро у Кобзона закінчаться загалом можливості. За перший тиждень, наприклад, він набрав собі квитків на одну залу. Зал на 5 тисяч місць – це непоганий такий концертний зал. А де можна зібрати 100 тисяч людей разом?», – питає Михайло Шейтельман.

Як розповідає політтехнолог, він бачив 100 тисяч людей один раз у житті і це було ще у дитинстві на стадіоні Кірова. Сьогодні ж, зазначає експерт, у світі майже не лишилося таких стадіонів, щоб Кобзон зміг провести концерт для 100 тисяч мертвих російських військових, тим паче, що їх уже більше.

«Чоловіки та жінки від 18 до 60, тікайте з російської федерації, інакше вам доведеться їхати і приєднуватися до цього концерту, а там буде тиснява. Ви прийдете на цей концерт, а стадіон уже переповнений, вам буде ніде розміститися, така тиснява, доведеться вдруге вмирати за того ж самого путіна. Це дуже сумна історія», – констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив, що Китай дає зрозуміти росії, що війну настав час закінчувати.

Також Знай.ua писав про те, що Іран хоче почати постачати росії ще більше зброї для війни в Україні.