Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Легенда, що є 10 євреїв, які вирішують – це неправильно. Євреї – це розумні люди, але є й страшні євреї. Я говорю, що євреї – це концентрація, це маленький народ, де є все», - зазначає Гілель Коен.

Зокрема, пояснює він, якщо зайти до в'язниці, там буде єврей, якщо зайти до лікарні, головний психіатр та найхворіший пацієнт також будуть євреями. До того ж, додає гість програми, навіть наш президент – єврей, цей народ справді як концентрат.

До того ж, стверджує рабин, сьогодні всі єврейські організації та все єврейське лобі однозначно за Україну. Зокрема, він згадує свого друга рабина, у якого дуже велике лобі у Вашингтоні, а багато конгресменів – його друзі. За словами гостя програми, мільярди, які відправляють і надсилатимуть Україні, – це саме завдяки цьому лобі.

«Він каже, що всі євреї їдуть до Вашингтона і просять допомогти Україні. Це така тема – лише допомогти Україні. росія там не має голосу, це єврейський голос, тому що ми страждали 80 років тому, страшні вбивства. Я думаю, що єврей, який забуває та не допомагає Україні зараз, грішить», - переконаний Гілель Коен.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков прокоментував зустріч путіна та лукашенка.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський розповів, як у Китаї справи з коронавірусом.