Про це він розповів на своєму каналі.

«Локдаун у столиці китайської Уйгурії, в рамках якого мешканцям заборонено залишати свої будинки, діє вже понад 100 днів. За відносно низьких показників захворюваності, на які вже в усьому світі ніхто не звертає уваги, КНР уперто дотримується принципу нульової терпимості», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, навіть при виявленні однієї людини, яка захворіла на коронавірус, закривають на карантин цілі міста та багатомільйонні райони. Як підкреслив Святослав Вишинський, така ситуація може тривати нескінченно, вже триває третій рік боротьби Китаю з коронавірусом.

«Ніякого просвіту у цій боротьбі не видно. У Китаї три роки поспіль продовжуються вакцинація, локдауни, залякування та громадська істерія, які руйнують економіку країни», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак розповів, навіщо Китай намагається розширити співпрацю з рф: «Формує пул соратників».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський розповів, на яких цінностях побудований весь західний світ: «Певні ідеали».