Про це він розповів на своєму каналі.

«Китай формує пул своїх соратників, прихильників та партнерів для формування ось цього біполярного світу. Тобто тут Америка та партнери, тут Китай та партнери. І росія теж як партнер, нехай ослаблена росія, нехай уражена росія, яка не виграла у війні. Але росія йому потрібна, Сі Цзіньпіну потрібна», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Китаю потрібна росія, точніше її надра, її нафта, газ, енергетика. Як зазначив Дмитро Співак, саме тому Сі Цзіньпін минулого тижня доручив своєму уряду розробити ще низку програм, щоб поглибити та розширити співпрацю з росією.

«Вони навіть говорять у яких сферах: це енергетика, збільшення експорту енергоносіїв, сільгосппродукції, розробка китайських інвестицій у російську інфраструктуру», - додав Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, завдяки чому країни Перської затоки успішно розвиваються.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський розповів, що вплинуло на політику Ірану, росії та Китаю: «Аж ніяк не війна».