Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Питання якраз у тому, що оці держави Перської затоки знаходяться повністю в єдиному культурному полі зі Сполученими Штатами. Це не просто союзники і не просто місце для інвестицій», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, більшість країн Перської затоки зараз успішно розвиваються саме завдяки тому, що колись отримали потужну допомогу від США. Як наголосив Олександр Новохатський, підтримка стосується економіки, способу життя, впровадження й просування інноваційних технологій.

«Це комплексні держави, які вписані в простір культурної платформи американської ідентичності», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський розповів, на яких цінностях побудований весь західний світ: «Певні ідеали».

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Святослав Вишинський розповів, що вплинуло на політику Ірану, росії та Китаю: «Аж ніяк не війна».