Про це він розповів на своєму каналі.

«Вся західна політика та правова система побудована на принципі індивідуальної, персональної відповідальності за свої дії. Вона ґрунтується на тому, що найвищою цінністю в суспільстві є життя окремої людини, відповідно, і відповідальність за помилки та злочини має нести окрема людина», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, відповідальність людина несе, згідно із західними цінностями, лише в тому випадку, якщо її провини перед суспільством були доведені в судовому порядку. Як підкреслив Святослав Вишинський, саме виходячи з цього, ми завжди говорили про західне суспільство, як про гуманістичне.

«Хоча сьогодні, звичайно ж, багато інститутів західної демократії та лібералізму піддаються корозії, але все-таки це певні ідеали, на яких побудована вся законодавча та правова система західного світу», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Новохатський розповів, чому держава добробуту краща, ніж держава насильства.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський повідомив, що Європа переосмислила під час війни: «Категорії зла та небезпеки».