Про це він розповів у своєму блозі.

«Цей візит був присвячений тому, як завершити війну у 2023 році, чим вона має завершитися та які мають бути переговорні позиції. Насамперед, саме цьому були присвячені переговори», - зазначив Вадим Карасьов.

Як зазначив експерт, під час зустрічі президента України Володимира Зеленського із президентом США Джо Байденом обговорювалося питання, як найкраще закінчити війну, виходячи з бажань військово-політичного керівництва України.

«У самої Адміністрації Байдена поки що немає чіткої лінії на цей рахунок, але є чітка лінія українського керівництва: до переговорів мають бути звільнені всі окуповані території, у тому числі й ті, які були анексовані в 2014 році», - підкреслив Вадим Карасьов.

За словами експерта, лише тоді, коли Україна вийде на кордони 1991 року, тоді йтиметься про переговори з російською федерацією.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дмитро Кулеба запевнив українців, що ВСУ отримає всю потрібну зброю вже зовсім скоро.

Також Знай.ua повідомив: Дмитро Гордон розповів, що зробить із Поворознюком за звинувачення у свою адресу.