Про це він розповів на каналі «Politeka Online».

«Я покажу його виворот, я розповім, хто ця чотири рази судима людина, яка сиділа, якими справами він займався і продовжує займатися. Я покажу, що це бидло з 90-х років, яке рветься до влади. Він хоче, коли будуть вибори після нашої перемоги, увійти до парламенту, він уже має домовленості із низкою людей. Який парламент? Нари його парламент», – заявляє Дмитро Гордон.

Як він зазначає, українське суспільство в принципі любить захоплюватися чимось новим, зокрема й новими людьми за їхній стиль. Так, констатує журналіст, трапилося і з Поворознюком, який ніби простою мовою ріже правду-матку. Проте, підкреслює він, це все ряджене.

Принагідно гість програми згадує про фотографію Поворознюка на тлі свого портрета у формі генерала та про заяву самого Поворознюка, що він – генерал козацьких військ. Як зазначає журналіст, військ козацьких у нас немає, а генерал, виявляється, є.

«Тобто ці ідіоти, такі, як він, купували у розумних людей, які продавали, звання, яких не існує, військ, яких не існує, погони, яких не існує, і ходили ряджені красувалися, що вони генерали. Тут країна в крові потопає, а ти в генеральських погонах позуєш на портрет і виставляєш свою фотографію. Тому я його розвінчу, роздягну догола. Це і буде моя реакція на його брехню», - робить висновок Дмитро Гордон.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив результати візиту росії до Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Гордон розповів про стосунки між путіним та лукашенком.