Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, виступ Зеленського у Конгресі тривав 27 хвилин і за цей час 21 раз лунали оплески, зал вставав. Тобто, констатує він, тим, хто слухав, подобалося те, що вони чули. До того ж, додає експерт, зараз нижня палата має проголосувати за закон щодо передачі нам російських активів, а їх у США багато.

«У 2023 році у нас дефіцит 50 мільярдів доларів. Плюс-мінус, якщо прикинути, то ми розуміємо, що 18,3 дають нам американці, 18 нам МВФ дасть, плюс Світовий банк, плюс якісь наші донори. І тому ми можемо на наш бюджет зібрати ці 50 мільярдів, які нам не вистачає. Тобто у нас уже є план на рік вперед. Я вважаю, що це досягнення. Тому тут говорити нема про що», - констатує Георгій Біркадзе.

Принагідно він коментує також новину щодо передачі Україні Patriot. Як зазначає експерт, одна установка на 8 вистрілів – це, звісно, дуже мало, але це прецедент. Тобто, пояснює він, чи 25 лютого, чи десь у березні ніхто ж насправді не міг подумати, що Україні можуть передати Patriot.

«Тому я вважаю, що сьогодні питання з Patriot уже дотиснуто. І я думаю, що найближчим часом наш президент дотисне і ми будемо отримувати вже і наступальну зброю: «Абрамс», якісь танки, які дійсно нам сьогодні потрібні. Дуже позитивною і конструктивною була поїздка нашого президента», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Коен розповів, як закінчиться війна і з чим залишиться путін.

Також Знай.ua писав про те, що росіяни обрали Київ головною цiллю своїх терористичних ударів.