Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ми вже перемогли. Не лише тут (ред. – у серці). Світ із нами, перемога точно буде», - заявляє Гілель Коен.

За словами рабина, до 24 лютого вони вважали себе пророками, розумними людьми, які знали, що і як хтось вважав, що буде війна, хтось – що ні. Сам же він, розповідає гість програми, 24 лютого покладався на Бога, а тому й зараз покладається на нього у питанні коли закінчиться війна.

«Але я певен, що путін не читав історії. Вона закінчиться як у Біблії, як усі диктатори, як усі божевільні люди, які здобули владу і забули, що вони люди. Це закінчиться також. З Божою допомогою він закінчить як Каддафі, як Саддам Хусейн, тому що історія повторюється», – стверджує Гілель Коен.

Тому, констатує він, путін просто має взяти та відкрити книгу історії, бо все закінчиться так, як там написано. А зараз, додає рабин, нам залишається молитися і займатися доброю справою, до того ж, ми на хорошому боці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Коен заявив, що росіяни не мають релігії.

Також Знай.ua писав про те, що Гордон розповів, що зробить із Поворознюком за звинувачення на свою адресу.