Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, Зеленський розповідав про формулу миру із 3 пунктів. За його словами, перший сценарій – це вихід на кордони України 23 лютого, другий – це звільнення тимчасово окупованих українських територій без Криму, і третій – це повне звільнення і Донбасу, і півострова.

«Коли він (ред. – путін) здохне, а я думаю, що це буде найближчим часом, повірте мені, війна закінчиться. Ось я впевнений, як тільки він здохне. Там є багато таких самих неадекватних, як і він, але, я думаю, щойно він помре, реально ситуація зміниться», - стверджує Георгій Біркадзе.

А зараз, впевнений він, варто не стільки забігати вперед зі сценаріями закінчення війни, скільки сконцентруватися на теперішніх задачах. Зокрема, констатує експерт, у нас йде повномасштабна війна і зараз наша ціль – звільнити Мелітополь, а потім рухатися далі.

«Зараз, я вважаю, нам потрібно дійти до Криму і все звільнити, а потім починати розмову щодо Криму», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, експерти назвали війну в Україною найтехнологічніше просунутою.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, яке важливе завдання стояло перед Зеленським під час візиту до США.