Про це він розповів на своєму каналі.

«Ще важливіше, що це було звернення до американських родин, американського суспільства. Ось це доходить. І зараз якимось чином заперечувати проти допомоги Україні, проти її підтримки в американському суспільстві, в американському політикумі буде немодно, це буде не в тренді», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, ще одне головне завдання звернення Зеленського в США було у тому, щоб допомогти Білому дому усунути протиріччя між двома американськими партіями, які навіть мінімально заважали постачанню озброєння, та продовжити злагоджено надавати підтримку Україні. Як зазначив Олександр Кочетков, Україна блискуче впоралася із цим завданням.

«Чесно кажучи, такий тріумф можна перекрити лише ставши архітектором майбутнього післявоєнного світу», - додав Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак прокоментував візит Зеленського до США: «Це був потужний крок».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, чи вдалося путіну досягти своєї мети під час візиту до Білорусі.