Про це він розповів на своєму каналі.

«Байден неодноразово вже говорив про це, тільки мені здається, путін не дуже хоче. У путіна просто велика проблема зараз. Тобто якщо ця зустріч зараз відбудеться, то йому доведеться йти на певні поступки, умови, які виставить Байден. І ці умови будуть явно не ті, які росія висувала», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, путіну доведеться на щось погоджуватися, якщо справді відбудеться розмова з Байденом. Як зазначив Борис Тизенгаузен, зараз у путіна патова ситуація, тому що на умови, які пропонують США, він не погодиться, його умови ніхто не приймає, а становище армії росії з кожним днем погіршується.

«Тобто ми ж розуміємо, що санкції працюють, ми розуміємо, що позначку в 100 тисяч знищених російських загарбників ми вже подолали, це труни та трупи, якими завалена вся росія», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, є три напрямки, де ЗСУ можуть піти у контрнаступ відразу після Нового року: росіяни вже тренують біг.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, як США бачать перемир'я та мир із росією.