Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, на перший погляд, у концепції «Армія. Мова. Віра» немає нічого поганого. Зокрема, пояснює він, армія – це патріотичний ідеал, мова – це рідна мова та культура, які потрібно захищати в країні, яка страждає на постколоніальні комплекси, віра – вимога мати свою власну місцеву церкву.

«Якщо ми ці три тези поставимо в один ідеологічний ряд, то ми зрозуміємо, що цей ідеологічний концепт мав розхитувати Україну зсередини, радикалізуючи частину українського суспільства, здебільшого тих, хто мешкав на Заході, у Центрі та на Півночі України, протиставляти з іншим, неправильним українцям, які мешкали на Півдні, Сході, а також окупованих територіях», - наголошує Святослав Вишинський.

Як він пояснює, це гасло фактично прямо вело до того, що справжній українець має бути великим патріотом із військовим досвідом, він за незалежну українську державу і розмовляє лише українською, а також підтримує всі аспекти українізації. Інший, констатує філософ, за такого розкладу українцем не вважається.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен розповів, чому путін опинився у патовій ситуації.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, який кредит Україна може отримати від МВФ.