Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як пояснює гість програми, ми завжди звертаємось до тих людей, які можуть вирішити проблему. Тобто, констатує він, відносини у суспільстві будуються не так на дружбі, як на потребі.

«На жаль, спілкування нашого суспільства полягає у потребі. Якщо ви будете не потрібні, то спочатку вам дзвонитимуть і вітатимуть зі святами, і цих дзвінків буде все менше і менше. Тому що, на жаль, ви стаєте непотрібними. Про вас забувають, тому що ви нічим допомогти не можете», – стверджує Андрій Пелюховський.

За його словами, це бич суспільства – спілкуватися через потрібність, за принципом потрібності, за принципом не хто ти, а у якому кріслі ти сидиш. Як вважає гість програми, це дуже страшний сегмент нашої внутрішньої розпусти, який потрібно просто викорінювати.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буряченко пояснив, чому сьогодні багато громад мають дефіцитний бюджет.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, що може спричинити затягування війни.