Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Найважливіше те, що нам не вистачає озброєння. Війна затягується, і вона затягується, перш за все, через недостатню кількість вогнепальної, стрілецької зброї. Ну ми просто не можемо діяти так, як діє російська армія, – просто закидати м’ясом», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, керівництво Збройних сил України зараз діє дуже правильно, воно обрало правильну стратегію. Як повідомив Святослав Дубина, українські військові намагаються вогневим валом відтіснити російських окупантів з нашої території до кордонів 1991-го року.

«І це, в принципі, вдається. Тобто до цього моменту наявна кількість зброї, що в нас була плюс та, яку дали країни, що межують з Україною, дозволяла це», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен повідомив, що зараз є пріоритетною метою для ЗСУ.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Олег Саакян повідомив, яка доля чекає на росію після війни: «На заході своєї імперії».