Про це він розповів у програмі «Влада і спорт».

«Я думаю, що це безперечний успіх Марокко. І в цьому заслуга не тільки тренера, а й європейських першостей, тому що ці гравці там грали. Важливо було їх поєднати і тут заслуга тренера, як зробити із кожного окремого команду», - стверджує Павло Гай-Нижник.

Тим не менш, констатує він, на цьому великий успіх Марокко закінчився, тому що матч за третє місце, очевидно, вони вже не витягнули. Як пояснює гість програми, це означає, що команда ще не збалансована, що рівень гравців і взагалі усіх членів команди ще не врівноважений.

Але для Марокко, констатує експерт, це все одно шалений успіх. На його думку, головне, щоб вони не перегоріли, щоб у Марокко на цьому екстазі зайнялися школами для дітей, молоді, щоб не втратити зараз цей підйом і в настроях, і в надіях. Окрім цього, додає гість програми, успіх Марокко – це і великий успіх футболу взагалі.

«Важелі у збірних переходять уже на інші регіони поза Європою завдяки європейцям. Але тепер іншим регіонам планети Земля потрібно зайнятися розбудовою внутрішніх шкіл, тому що, очевидно, будуть проблеми у майбутньому із тим, скільки буде залучатися іноземців із інших країн до місцевих чемпіонатів. І я раджу азійському, африканському футболу зайнятися внутрішньою структуризацією і розвитком для того, щоб не втратити динаміку», - підсумовує Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, у якому разі рф може завдати ядерного удару відповідно до військової доктрини.

Також Знай.ua писав про те, що росіяни планують налагодити виробництво іранських Shahed.