Про це він розповів на своєму каналі.

«Зараз Німеччина є таким вузьким місцем допомоги Україні, саме військової допомоги. Щодо захисту, щодо фінансової допомоги, щодо допомоги в рамках збереження й відновлення енергетичної системи, Німеччина допомагає достатньо ефективно», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, Німеччина має величезний військовий потенціал, і техніка, яку вона виробляє, дуже надійна й ефективна. І, як наголосив Олександр Кочетков, якщо Німеччина буде поставляти Україні це озброєння в належних обсягах, то відразу всі європейські країни до цього ще більше долучаться.

«У цьому сенсі Німеччина є певним маркером, якщо Німеччина, цей локомотив Європи, це буде робити в повному обсязі, на повну потужність, то запрацюють і всі інші країни, для них це буде певний показник», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни планують налагодити виробництво іранських Shahed, але на хід війни це не вплине: «Можна придбати на AliExpress».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, що може спричинити затягування війни: «Не можемо діяти так».