Про це він розповів на своєму каналі.

«Я бачив, як на вулицях їх (військових росії – Ред.) запитували, а за що вони воюють, і всі відповіді різняться. Ті кажуть, що Захід штовхає Україну, ці кажуть, що там одні нацисти і так далі. У них немає якоїсь спільної мети війни, що об'єднує», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, це звучить смішно, коли росіяни починають розповідати, що вони захищаються від України. Як наголосив Борис Тизенгаузен, це виглядає безглуздо, коли величезна ядерна держава починає розповідати, що Україна планувала на неї напасти. І відповідь на запитання, чому ж Україна таки не напала, вони знайти не можуть.

«А якщо поставити питання по-іншому і сказати, що дивіться, ось треба було дочекатися, щоб один український військовий переступив ваш кордон, і все, жодних санкцій не було б, Україні б ніхто зброєю не допомагав», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Руслан Бізяєв розповів, чи вірить путін своїм генералам.

Також Знай.ua повідомляв, що українці прокоментували нове розташування ворожих бомбардувальників: «Дістанемо і на Далекому Сході».