Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас уже зовсім немає протиріч по цим питанням. Кількість тих людей, хто каже, що треба домовлятися, відновлювати економічні відносини, згідно зі статистикою моєю, коливається близько нуля. Усі розуміють після цих смертей, після цих жахів, що ми готові жити в холоді, готові терпіти й не отримувати електроенергію, але жити без росіян», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, наразі окупанти прагнуть просто знищити українців, їхні дії алогічні, тому всі розуміють, що вже немає сенсу домовлятися з росією. Як наголосив Олександр Качура, загарбницькі дії, знищення інших народів – це суть існування рф, саме заради цього вона існує.

«Вона на цьому тримається, на цих стовпах. Я зараз зрозумів, що це суть їхнього виживання», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів, які три головні події відбудуться у росії наступного року.

Також Знай.ua повідомляв, що кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями.