Про це він розповів на своєму каналі.

«Лавров може скільки завгодно говорити там про свої умови миру, але Україна свої умови позначила: виводьте війська, а далі поговоримо. Зрозуміло, що це неприйнятно для путіна, насамперед, тому що, а де тоді перемога», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, жодних значних результатів росія не досягла у війні, і путін сам це усвідомлює. Як зазначив Борис Тизенгаузен, саме тому путін скасував усі свої публічні заходи, йому просто нема про що розповісти. Зараз путін просто не хоче говорити про те, що йому особисто неприємно.

«У мене складається враження, що образ путіна від маніяка, який може ось-ось завдати ядерного удару, більше перетворюється на якийсь комічний образ», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, кремль починає боятися нових ударів ЗСУ, і тактика терору пригальмувалась: чого очікувати від окупантів найближчими днями.

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура повідомив, що українці переосмислили під час війни: «Вже зовсім немає протиріч».