Про це він розповів на своєму каналі.

«Весь світ у шоці, бо цього не мало бути. Багато хто до кінця не вірив, я теж вважав, що це неможливо в сучасному світі, тому що будь-які політичні суперечки можна вирішувати різними шляхами та засобами: політичними, енергетичними, торговими, фінансовими. Та як завгодно», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ніхто не думав, що питання у 21 столітті хтось вирішуватиме військовим шляхом, розв'язавши повномасштабну війну. Як підкреслив Дмитро Співак, ми не чекали на цю війну, але все одно змогли показати всьому світу неймовірне єднання, дух, силу волі. Ніхто навіть не уявляв, що український народ на це здатний.

«Я навіть не уявляв, що ми так можемо. Просто могли вже забути, як зненацька під 50 тисяч (росіян – Ред.) оточували з півночі, з півдня, до Херсона зайшли, під Києвом були. А потім пішло, потім Буча, а потім Маріуполь, потім «Азовсталь», героїчна оборона, що весь світ був шокований», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, росіяни готують ракетний удар по Україні: британська розвідка назвала мету.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яким тепер увесь світ бачить путіна: «Якийсь комічний образ».