Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Постачання безпілотників і взагалі взаємини росії з Іраном закінчитися повинні зрештою. Скоріш за все це буде після Нового року ближче до весни. Тобто потрібно 3 місяці ще пережити, все буде гаразд потім», - стверджує Марія Тиха.

На її думку, може втрутитись третя сторона, всі думали, це будуть США, але це буде Ізраїль. Поки що відьма не може сказати, як саме Ізраїль тиснутиме, але, можливо, саме фінансово, матеріально.

До того ж, додає гостя програми, Іран із росією теж має договорняки: росія виступає гарантом безпеки Ірану, вони хочуть разом займатися ядерною зброєю. Тому, впевнена вона, Ізраїль помахає пальчиком та скаже, що такого не буде.

«Четвірка кубків падає – це абстрагована позиція. Вони спостерігають, але на типу нічого не знають, у них своє. Але момент вибудовування відносин із двійки кубків і з вісімкою пентаклів саме разючий дуже з Україною. І, по суті, допомога йти нам буде, це проявляється, таки паж мечів і диявол. Це такі високоточні, високодальні ракети, я б так сказала», - коментує Марія Тихая карти таро.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тиха розповіла, чи вдасться путіну втягнути білорусів у війну.

Також Знай.ua писав про те, що поляки попередили про можливий наступ окупантів.