Про це він розповів на своєму каналі.

«Я одну річ вважаю дивом – це те, яка доля спіткала крейсер «Москва». Оце було диво, бо це було неможливо. Не може країна без якихось унікальних видів озброєння на той момент потопити флагман флоту росії, який є одним із найзахищеніших ППО об'єктів рф», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, те, що Збройні сили України потопили крейсер «Москва», - це диво, тому що для всього світу це здавалося неможливим. Як наголосив Михайло Шейтельман, ЗСУ двома ракетами знищили крейсер, завдяки якому росія погрожувала виграти ядерну війну та потопити американський флот.

«Це диво, і це диво спричинило наслідки. Це диво неможливо недооцінити. Чому нам знадобилося саме диво згори? Тому що це спричинило всю подальшу історію війни», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, польський генерал назвав, коли закінчиться війна з росією: «Час прориву».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков розповів, чи готові росіяни відправити світ у ядерний попіл.