Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Не те, щоб не розглядаю, але ймовірність, тому що ми воюємо з ядерною недоімперією, вона таки існує. Вона помітно підвищилася з моменту початку бойових дій і тримається приблизно на одному рівні», - пояснює Олександр Кочетков.

Адекватних цілей для тактичних ядерних ударів, констатує гість програми, ми не маємо: немає якихось могутніх великих районів, які можна зруйнувати, як лінія Мажино або ще чогось подібного. Ця зброя, пояснює він, досить локальна, фактори, що вражають, затихають на відстані 10-15 кілометрів.

«Але найголовніше навіть не в цьому. Наказ використовувати тактичну ядерну зброю, будь-яка зброя масового використання може бути виконана, коли армія перемагає. Коли кремль перемагає, люди (вони ж чинять варварство та військовий злочин) розуміють, що нічого їм не буде, вони перемагають, перемога все спише, переможців не судять і все інше», - наголошує Олександр Кочетков.

А от бачачи свою поразку, стверджує політтехнолог, ніхто не захоче йти на такий крок, адже може прилетіти відповідь, може бути превентивний удар звичайною зброєю по цих позиціях. Так що, робить висновок він, охочих відправити світ в ядерний попіл за умови, що йому точно ось зараз і прилетить, буде явно менше.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що Ізраїль має азіатські, а не європейські інтереси.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, чому ніхто у світі не очікував, що розпочнеться війна.