Про це він розповів на своєму каналі.

«Вони збираються за рахунок саме масовості набрати якомога більше мобілізованих до весни, це буде обов'язково. Буде втягнута у військові дії Білорусь, буде сформовано якийсь ударний корпус із людей 30-40 тисяч, і з них чверть складатимуть контрактники Білорусі, а решта – це будуть мобілізовані з росії», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, Білорусь може надати росії тисяч 10-15 контрактників, щоб організувати новий наступ на Україну. Як підкреслив Олександр Кочетков, цей наступ із високою ймовірністю відбудеться саме навесні, але буде успішно відбитий Збройними силами України.

«Я не бачу підстав, чому він не буде відбитий так само, як зимовий наступ, який був у лютому, так само, як і літній наступ на Донбасі. Так само і черговий наступ ми зуміємо відбити і перейдемо до контрнаступу», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман повідомив, що стало найбільшим військовим дивом минулого року.

Також Знай.ua повідомляв, що у ЗСУ з'явилася можливість переламати перебіг боїв на Донбасі, доки росіяни випрошують паузу.