Про це він розповів на своєму каналі.

«Нагадаю, що недоімперія відводила нам лише тиждень на опір. Вони прорахувалися, Україна спромоглася відкинути агресора і від Києва, і від Харкова, і від Сум, і від Чернігова, і від інших міст, куди вони намагалися наступати. Друге не менш фантастичне та дивовижне досягнення – це всесвітня підтримка України», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росія також сильно прорахувалася, коли думала, що Україну підтримуватимуть лише добрим словом та співчуттям. Як підкреслив Олександр Кочетков, росія не очікувала, що весь світ надасть стільки військової та економічної допомоги Україні.

«Принципово важливу роль у формуванні цього антиросійського фронту відіграла діяльність різних телерадіокомпаній цивілізованого світу. З перших днів вторгнення вони проводили прямі репортажі про те, що тут відбувається», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман повідомив, що стало найбільшим військовим дивом минулого року.

Також Знай.ua повідомляв, що у ЗСУ з'явилася можливість переламати перебіг боїв на Донбасі, доки росіяни випрошують паузу.