Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами експерта, всі судження про кількість ракет, що залишилися у росії, оціночні, але з точки зору масової психотерапії повинні якимось чином підтримати українців під час ракетних обстрілів і ударів безпілотників. Проте, зазначає він, високоточні ракети противника справді за низкою найменувань підійшли до стратегічного запасу.

«Зокрема, щодо ракет «Іскандер», так звані «Іскандер-М», це псевдобалістична, там уже близько до 25%. А вважається, що 25% використати не можна, треба тримати їх про всяк випадок, може, агресія буде десь в інших регіонах, з боку НАТО чи Бог знає чого, марсіани нападуть на росію», - розповідає Олександр Кочетков.

Водночас, запаси «Калібрів» ще не підійшло до 25%, там у районі 30-35%, тобто навіть деякі запаси є. А кількість старих ракет, що їх модернізують, додає політолог, взагалі обчислюється сотнями, тобто їх багато.

«Інша розмова, що не все, що витягується зі складу, можна привести до боєготового стану. Навіть якщо вони їх приводять у боєготовий стан і тестують, не факт, що вони запускаються та летять за курсом. Багато випадків, коли вони падають прямо там у них на російщині», - констатує Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, росія днями може завдати чергового удару по Україні.

Також Знай.ua писав, що Небоженко розповів, що стало справжнім українським дивом під час війни.