Про це він розповів на своєму каналі.

«Усього законтрактовано 1750 одиниць ось цих дронів, «Шахідів». Росія вже використала, вже відстріляла, запустила по Україні більше 600. Тобто там всього в тому контракті 1100 цих дронів. І зараз, якщо брати останню російську атаку, в якій брали участь понад 40 дронів, вона мала нульовий ефект», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, використовувати «Шахіди» у війні проти України вже неефективно, тому що ми маємо потужні системи ППО та озброєні мобільні групи, які відбивають усі атаки. Як підкреслив Борис Тизенгаузен, росія вже навіть намагалася запускати кілька десятків дронів, комбінувати ці запуски з ракетними, але все одно не досягла результатів.

«Ми бачимо, що ефективність щоразу падає. Вартість цього залпу, ракетно-дронного запуску підвищується, а вартість того, якої вони завдали шкоди, з кожним разом знижується», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, для чого росія розганяє культ смерті серед громадян, і коли це перестане працювати: «Країна-людожер».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков розповів, запаси яких російських ракет добігають кінця.