Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Коли трапився локдаун у 2020 році, він розкрив усі ці проблеми, які загалом завдяки ось цим кількісним пом'якшенням були загнані вглиб. І він не просто розкрив, а випнув їх дуже сильно, бо під час локдауну були ці «вертолітні» гроші, які просто розкидалися», - повідомив Сергій Удовік.

За словами геополітичного експерта, локдаун також обрушив світові зв'язки, логістику, негативно вплинув на глобальні потоки. Як зазначив Сергій Удовік, через локдаун у світі почав розвиватись протекціонізм, тобто країни почали захищати свої ринки від зовнішніх факторів.

«Вийшло, що світ почав переходити до іншої моделі – протекціоністської», – додав Сергій Удовік.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Святослав Вишинський розповів, яку роль відіграє Індія у світовій геополітиці: «Намагається балансувати».

Також Знай.ua повідомляв, яким буде курс долара в Україні у січні 2023 року: прогноз та конкретні цифри.