Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми бачимо, що фактично світ поділився на два блоки і сьогодні ми бачимо новий двополярний поділ: це Великий Схід, який очолює Китай, і Великий Захід, який очолюють Сполучені Штати Америки. Між ними є Індія, яка намагається балансувати», - повідомив Святослав Вишинський.

За словами публіциста, Індія зараз балансує між східною деспотією та західною демократією. У майбутньому, як підкреслив Святослав Вишинський, США використовуватимуть саме Індію як інструмент проти впливу Китай, поступово намагаючись знизити роль КНР у світовій економіці.

«І будуть також знижувати власну економічну залежність від китайської промисловості та постачання дешевих китайських товарів», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Україна та росія надто далеко від Ізраїлю, щоб він активно нам допомагав: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Буряченко заявив, що у рецесії у 2023 році буде весь світ.