Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні ми бачимо дестабілізацію на кожному континентів. Зокрема, відзначає він, США втрачають робочі місця, рівень доходів населення падає, у Латинській Америці багаті стали менше заробляти, а бідним стало ще гірше, а ситуація в Африці і не потребує додаткових зауважень.

«До багатьох криз навіть на цілих континентах знову ж таки долучилася російська федерація як держава-агресор, навіть в Африці. Тому що блокування зерна на початковому етапі з повпливало на загострення політичної ситуації у країнах Африки. Це означає банкрутство, це означає політичну дестабілізацію, це означає збільшення міграційної кризи із країн Африки», - пояснює Олексій Буряченко.

Якщо ж перекинути місток на Азію, додає експерт, то там та сама історія. І до цього всього, зауважує він, можна додати можливе загострення в Індії, Пакистані, те, що відбувається між росією та Іраном, можливо, навіть отримання ядерного компоненту, знову ж таки на цій лінії загострення між Іраном та Ізраїлем. Тобто, підкреслює гість програми, весь світ у 2023 році буде в рецесії.

«Як на мене, узагалі Африка та Азія у 2023 році, на превеликий жаль, можуть стати для світу неприємними сюрпризами, які можуть навіть стати більш критичними, ніж те, що зараз відбувається в Україні. Тому, якщо світ швидко не перебудується на інші рейки, не зможе реагувати ні на які виклики», - підсумовує Олексій Буряченко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи готові росіяни відправити світ у ядерний попіл.

Також Знай.ua писав про те, що Співак повідомив, що українці мають об'єднатися і на внутрішньому фронті.