Про це він розповів на своєму каналі.

«У перші 3-4 місяці лише народ України, ось цей всеукраїнський волонтерський рух зміг забезпечити наших хлопців, наших військових хоч чимось, чим можна було воювати, у що можна було одягатись, чим можна було харчуватися та лікуватися. Саме тому український народ – герой, ми вміємо протистояти зовнішньому ворогові», – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, українці не повинні забувати і про внутрішній фронт, де також є певні проблеми. Як наголосив Дмитро Співак, на внутрішньому фронті українці також мають бути єдиними, щоб протистояти розкольництву, корупції та профнепридатності.

«Тоді в нас вийде після війни відбудувати, модернізувати та створити потужну, сильну європейську демократичну державу, в якій кожній людині буде дуже комфортно жити», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, яким тепер увесь світ бачить путіна: «Якийсь комічний образ».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина назвав формулу, за якою необхідно визначати еліту у державі.