Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Як ми маємо ідентифікувати еліту? Я таку формулу для себе визначив: свідома, сумлінна, системна. Тобто, людина свідомо бере на себе відповідальність, проносить через свою сумлінність», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, має бути те, що робить організацію організацією, а націю нацією, – системний підхід. Як підкреслив Святослав Дубина, визначати еліту, яка вестиме державу і народ уперед, необхідно саме за цими трьома критеріями, за цими найважливішими параметрами.

«Щойно ми почнемо ідентифікувати еліту хоча б за цими трьома параметрами, ми можемо говорити про нову якість політики, про нову якість політиків», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович повідомив, який українці здобули шанс: «Ми на своїй території головні».

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович розповів, завдяки чому можна забезпечити ефективність держави.