Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Якщо йде війна, то завжди сторони наступають і відступають. У цьому полягає війна. Спрогнозувати наступ під час війни – це все одно, що під час шахів спрогнозувати, що чорні зроблять свій хід. Ну так, чорні зроблять свій хід після того, як того, як зроблять білі, після цього білі зроблять свій хід доти, доки один із них не здасться», - пояснює Леонід Швець.

Тобто, констатує він, із січня складно прогнозувати, що відбуватиметься в березні на фронті. До того ж, додає експерт, якщо наша розвідка прогнозує наступ ЗСУ у березні, це може бути сказано з метою заплутати ворога, може, ми почнемо наступати вже через тиждень.

«Зокрема й у тих самих шахістів і пози за дошкою, і якісь фрази за дошкою теж покликані, щоб трошки вивести з рівноваги суперника», - зазначає Леонід Швець.

Тому, робить висновок гість програми, багато що потрібно сприймати як ігрові ходи. А щодо прогнозів, додає він, то залишається тільки чекати, чи збудуться вони.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у США розповіли, коли та як збираються закрити небо над Україною.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко розповів, чого очікувати з боку білорусі найближчим часом.