Про це він розповів на своєму каналі.

За словами політтехнолога, росія може спробувати здійснити навесні новий наступ на територію України з боку Білорусі, щоб переламати хід війни.

«Є два варіанти, і який із них обере наше командування, я передбачати не хочу. Або ми спробуємо випередити росіян, тобто зробити свій наступ на пару тижнів раніше, або, як було і раніше, ми спочатку витримуємо цей наступ, потім переходимо в контрнаступ, і тоді він буде ближче до весни й літа», - повідомив Олександр Кочетков.

Політтехнолог наголосив, що український контрнаступ зможе перерізати сухопутний коридор, який з’єднує Донецький напрямок з Кримом. Також ЗСУ, ймовірно, вдасться звільнити ті частини Запорізької та Херсонської областей, які наразі окуповані.

«Я передбачаю, що буде певна частина окупованих Донецької та Луганської областей теж звільнена. І ми зможемо вийти на адміністративну межу Криму, готуючись до повномасштабного його звільнення», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, з путіна насміхаються навіть прихильники: готує росію до капітуляції, а себе – до Гааги.

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Шевченко пояснив, що могло стати реальною причиною війни проти України: «Маємо справу з шаленими людьми».