Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює експерт, нашим світом рухають як позитивні, так і негативні ідеї. Зокрема, розповідає він, ідея Гітлера вбити всіх євреїв і путіна знищити український народ і українську державу – садистські. Натомість самі українці, підкреслює ідеолог, плекають ідею зберегти себе, свою державу, власне існування.

«Ідеї змінюють з часом. Я намагався проаналізувати, як змінювалася українська ідея від романтичного етапу до оборонного, потім до наступального. Прийшов до висновку необхідності етапу конкурентного, бо ми конкуруємо вже з успішними націями», - пояснює Олесь Доній.

За його словами, коли бійці ЗСУ повернуться з фронту із перемогою, вони запитають про мету свої боротьби. Так, підкреслює ідеолог, це і власна держава, і існування всіх українців, але нам потрібне також комфортне співіснування в майбутньому.

«Так і виникла концепція «25 сходинок до суспільного щастя», де основою є не держава, як раніше в українській ідеї, боротьба за державу, за мову. Не відкидаючи цих позитивних моментів, ми розуміємо, що це лише засіб. Що ж тоді мета? А мета – це щастя для кожного українця і для кожної українки», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів що заважає українцям сягати нових успіхів.

Також Знай.ua писав про те, що у ЗСУ розповіли про підготовку до нових провокацій із білорусі.