Про це він розповів на своєму каналі.

«Закон 3196-д – це такий великий закон щодо реформи Служби безпеки. Поки що виходять два законопроекти, дуже важливі законопроекти, які відображають і сьогоднішні виклики, і сьогоднішні реалії: це закон про контррозвідувальну діяльність та закон про боротьбу з тероризмом», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, у законі про контррозвідувальну діяльність прописано механізми, які дозволяють задіяти нові методи, нові механізми для виявлення зрадників, колаборантів. Також, як наголосив Дмитро Співак, у законопроекті чітко прописано, як можна запобігати таким злочинам.

«Закон вводить чітке регулювання самої контррозвідувальної діяльності і розмежовує нарешті функції всіх силових наших служб», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Роман Плавицький пояснив, чому в Україні потрібно спростити імпортний контроль: «Це все час».

Також Знай.ua повідомляв, що боротьба триває і на економічному фронті: Держфінмоніторинг повідомив про фінансову шкоду агресору.