Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«З приводу спрощення імпорту, я знаю, що зараз є деякі рухи у владних і невладних групах у цьому напрямі, але результату де-факто немає. Наприклад, у нас зараз стоять 15 літаків, у них немає польотників, і ми їх уже третій місяць чекаємо з Китаю, але там то експортний контроль щось хотів, то ще щось. І це все час», - повідомив Роман Плавицький.

За словами військового, визнання побутових дронів товарами військового призначення чи акумуляторів товарами подвійного призначення дуже ускладнює їх поставку до України. Як наголосив Роман Плавицький, спрощення імпортного контролю допоможе нам швидше виграти війну, адже буде сприяти виробництву власної техніки.

«Це не мають бути якісь папери, якісь запити, ліцензії. Навіщо та ліцензія взагалі потрібна? У нас є ліцензовані «Укроборонпром», купа підприємств», - додав Роман Плавицький.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, запаси яких російських ракет добігають кінця.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів, якою буде перемога України у війні.