Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Я думаю, що те, що відбувається в Україні, змінює їх, вони бачать це. І ми знаємо, що багато хто, той самий Шольц, той самий генеральний секретар НАТО, приїхавши і побачивши, що відбувається в Україні, побачивши Бучу, побачивши розбомблені будинки і як люди в метро сидять, випробувавши це на собі…», - розповідає Гаррі Табах.

До того ж, додає військовий, для нього Україна теж була чужою країною, але після того, як він приїхав і побачив цей народ, культуру, знайшов знайомих і друзів, інакше почав ставитися до того, що тут відбувається.

«Багато інших людей з обох боків, з різних партій, з різних культур, всі кажуть, що, якщо дати Україні те, що їй потрібно (а вона не вимагає дуже багато, доволі мізер), і дати їй допомогу, то ця війна швидко закінчиться українською перемогою», - наголошує Гаррі Табах.

За словами гостя програми, всі розуміють, особливо військові, що, якщо порівнювати російсько-українську війну з окопною Першою світовою, то Україна тут у програшній позиції, оскільки кремль може мобілізувати ще багато людей, використовуючи їх як м'ясо. А Збройні сили України, констатує він, воюють грамотно та хитро.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович повідомив, що в Україні перебуває понад 100 трильйонів кубометрів газу.

Також Знай.ua писав про те, що названо три основні причини, що впливають на успішний контрнаступ узимку.