Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас у надрах є величезні багатства. Тобто наш газ оцінюється до 1,4 трильйона кубометрів. Але це чистий газ, який розвіданий, котрий на малих глибинах», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, вчені пишуть, що у Чорному морі залягає багато газогідратів, важкого бітуму та нафти. Як зазначив Павло Себастьянович, якщо це все перевести в газ, то виявиться, що Україна має запаси 100 трильйонів кубометрів газу. І окрім цих покладів, ми маємо ще титан, марганець, рідкісноземельні елементи, наприклад, літій.

«У нас є уран та інші важкі елементи. Тобто ми маємо величезну кількість ресурсів, але вони не розробляються», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Роман Плавицький пояснив, чому в Україні потрібно спростити імпортний контроль: «Це все час».

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович пояснив, чому податок на виведений капітал корисний для підприємців: «Це внутрішня справа».