Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, противнику не вдається захопити Соледар навіть із підтримкою військ, які задіяв пригожин, навіть із підтримкою повітряно-десантних військ.

«Але зараз вони зайшли до міста, це критична ситуація для нас та для них. Мороз ще більше додає проблем», – констатує Микола Маломуж.

Зокрема, пояснює він, все це ускладнює роботу техніки, а особливо важко бійцям, причому і нашим, і їхнім, адже в місті нема де сховатися, там немає окопів, тільки розбиті житлові комплекси та адміністративні будівлі.

Тому тут на потужну витримку – хто переможе. Дух, майстерність, ефективність технічних та вогневих засобів з двох сторін. І, звісно, це тактика проведення операції як у самому місті, так і підготовка у наступальних операціях з нашого боку», - наголошує Микола Маломуж.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Jonah розповів, як росіянам було отримувати повістки на вірну смерть на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Співак припустив, з чим пов'язане призначення нового керівника «спецоперації» в рф.