Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами парамедика, коли діти росіян із синдромом перемоги отримали повістки, точка зору та погляд на війну взагалі у всіх дуже сильно змінилися. Як він пояснює, спокійно, коли це десь хтось із кимось воює, але якщо така повістка лежить уже в тебе вдома, якось не до радості.

«І найцікавіше – а навіщо? Мотивації нема, а за що воювати? Сидить собі в москві, все добре, ситно, ошатно, і тут треба свого сина відправити на фронт», - констатує Michael Jonah.

Також він наголошує, що основна маса населення росії – це все-таки не зеки і не ідіоти, але великі любителі телевізора. Як згадує гість програми, схоже було в Радянському Союзі: альтернативні новини почали з'являтися не відразу, тому вважалося, що життя комсомольця – найкраще. Але зараз, констатує він, є інтернет, є альтернативна думка.

«Мабуть, пропагандисти, які навчалися тоді, дістали старі методички і працюють із населенням», - стверджує Michael Jonah.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах припустив, чому цей рік стане вирішальним для всього світу.

Також Знай.ua писав, що Себастьянович пояснив, що необхідно для залучення інвестицій в Україну.