Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми бачимо, що китайці вже залітають на Тайвань, проводять там навчання, показують, що вони готові захопити Тайвань. Те саме Південна Корея вже бачить, що Північна Корея нахабно запускає дрони на їхню територію. Ми бачимо, що на кордоні Косово та Сербії також неспокійно. Ми бачимо, що відбувається в Ірані, що відбувається з «Талібаном», ІДІЛом, як Ізраїль почувається нервозно», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, цей рік, якщо подивитися на напружену ситуацію у світі, буде нелегким, і він стане вирішальним. Як припустив Гаррі Табах, цього року світове суспільство та світові лідери будуть ухвалювати серйозні та жорсткі рішення, щоб покінчити з тиранією у всьому світі.

«Врешті-решт зрозуміють, що для росії, для російської влади, яка сьогодні знаходиться на цій планеті разом з нами, місця не може бути», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський військовий Гаррі Табах пояснив, що необхідно зробити для запобігання ядерній війні.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Вігірінський розповів, чи можливий в Україні сценарій Корейської війни.