Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«У нас, як мінімум, не громадянська війна – це те, на чому било б російське керівництво. Але у визначенні сценарію 38-ї паралелі Олексій В'ячеславович виходить із ситуації на фронті, а не з передумов для початку війни. Тобто немає сенсу накладати історію початку Корейської війни», - пояснює Андрій Вігірінський.

Тобто, констатує він, є просто умовна лінія розмежування і для всіх уже плюс-мінус прийнятним є варіант того, що Корейський півострів розділений між Північною Кореєю, комуністичною з поглибленим соціалізмом, та Південною, ліберальною з демократичними цінностями та відкритою економікою.

Якщо ж оцінювати технологічний розвиток двох країн, зазначає аналітик, то не можна сказати, що Північна Корея стала більш розвиненою саме з цього погляду. А щодо розробок ядерної зброї, пояснює він, то це не зовсім той технологічний рівень, який відноситься до оцінки загалом країни. За словами експерта, це скоріше засіб захисту режиму, який існує, до того ж, у ізольованому стані, про який ми знаємо вкрай мало, бо навіть преса у Північній Кореї працює як один із елементів державного управління.

«Відразу уточню, що у понеділок 9 січня пісков висловився на тему того, що такий варіант ніхто нікому не пропонує. Тим паче, наскільки я розумію, Олексій В'ячеславович говорить про те, що цей варіант пропонується Заходу, а не Україні. Тому Україна не веде переговорів із путіним через указ президента недопущення переговорів із путіним, і жодні сценарії їй ніхто не пропонував», - констатує Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що ПВК «Вагнер» стала чи не головним чорним лебедем першого тижня 2023 року.

Також Знай.ua писав про те, що Світан розповів, чи здулися росіяни на бахмутському напрямку.