Про це він розповів у своєму блозі.

«Знаєте, зараз зграями вони (ред. – чорні лебеді) літають, зараз не по одному літають. Тобто зграя злетіла 24 лютого і тут уже варіантів немає. Конкретно цього тижня, розумієте, за великого бажання можна знайти не одного, не двох чорних лебедів», - зазначає Руслан Бізяєв.

За його словами, потрібно враховувати сукупність факторів, а під ними експерт розуміє і ситуацію на фронті, і ситуацію в економіці всередині країни, і ситуацію в політиці всередині країни. Зокрема, розповідає експерт, цікаві політичні процеси вже йдуть, наприклад, розпочався процес зачистки місцевих еліт, а там же корупціонер на корупціонері і у цій битві перемагає найсильніший.

Крім цього, додає політолог, цікава ситуація складається на міжнародній арені, лідери країн оголошують про постачання бронетехніки. Тобто, констатує він, ми спостерігаємо наступний етап, коли Україна отримуватиме озброєння та техніку, які дозволять їй як мінімум утримати лінію фронту.

«З іншого боку, ми бачимо дуже цікаві політичні процеси в росії, коли одразу кілька особистостей починають впливати не лише у публічному та медійному полі, а й на лінії фронту. Усі останні новини, пов'язані з подіями на фронті, так чи інакше асоціюються з ПВК «Вагнер». Ось всі ці процеси говорять про те, що перший тиждень цього року показує нам ті основні тенденції, які намагатимуться розвинути в найближчі кілька місяців», - підсумовує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Світан розповів, чи здихнулися росіяни вже на бахмутському напрямку.

Також Знай.ua писав, що Кочетков пояснив, як Україна підняла свою статистику збитих російських ракет.