Про це він розповів на каналі «My.ua».

«Що відбувається, власне, у росії? Вони не мають практичного досвіду. Ми вже маємо понад 10 місяців практичного досвіду боротьби з літаками, із ракетами різних модифікацій, всі, які існують у світі, безпілотники практично всі, які існують у світі», - констатує Олександр Кочетков.

Окрім фантастичного досвіду, додає експерт, у нас є й інформаційна система, яка працює комплексно. Тобто, пояснює він, це радіолокаційні станції, супутники, інформація від наших союзників, інформація літаків, розвідувачів від наших союзників, мобільні радіолокаційні станції, які перехоплюють, розподіляють автоматично між собою, між різними комплексами, і взаємодіють.

Отже, підсумовує гість програми, зрозуміло, що наша інформація є достатньо чіткою, своєчасною, а відтак наші мобільні зенітні бригади висуваються у напрямку шахедів і легко перехоплюють їх.

«У росії нема такої комплексної системи, у них нема досвіду. У них є певний управлінський стрес, тобто війна – це управлінський стрес. І їхня система керування загалом країною і зокрема ППО не витримує стресу», - пояснює Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов пояснив, чому Захід постачає Україні військову допомогу дозовано.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков припустив, чим може закінчитися новий контрнаступ ЗСУ.