Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Це не можна списувати з рахунків чи ставитися до цього несерйозно. Завжди до будь-якого ворога, особливо до ворога, який має зброю, треба ставитися серйозно. Це завжди небезпека. Лякатися не можна, не можна перед цим схилятися. Розмова з ними має бути жорсткою», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, весь світ має зараз показати путіну, що будь-яка його спроба завдати ядерного удару по Україні матиме жахливі наслідки насамперед для нього самого. Як зазначив Гаррі Табах, не можна давати путіну господарювати, треба довести йому, що за будь-яку спробу розпочати ядерну війну його можуть ліквідувати.

«Ми не можемо дати йому право шантажувати нас ядерною зброєю. Отже, ми маємо дати Україні наступальну важку зброю, щоб Україна змогла знести якнайшвидше росію. Таким чином, росія почне розвалюватися, і всі побачать, що путін слабкий, його оточення побачить, і вони самі його тоді розчавлять», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог пояснив, чому Захід постачає Україні військову допомогу дозовано.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков припустив, чим може закінчитися новий контрнаступ ЗСУ.