Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо хороші умови, то будуть технології, приїжджатимуть фахівці, які вміють організовувати бізнес та залучати інвестиції. Але для цього потрібно створювати умови, створювати інструменти. Умови інвестицій – це якісь державні фонди, де є гарантія держави», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, в Україні поки що немає розвиненого ринку капіталів та фондового ринку, тобто не створено сприятливих умов для залучення інвесторів. Як зазначив Павло Себастьянович, в Україні необхідно створити майданчик для приземлення капіталу, щоб залучити інвестиції у державу.

«Хоча закон у 2020 році і був прийнятий про ринок капіталів, але щоб закон запрацював, треба створити багато інструментів, підзаконних актів і розробити процедури. Але, перш за все, має бути створена бізнес-асоціація цього інвестиційного ринку», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Роман Плавицький пояснив, чому в Україні потрібно спростити імпортний контроль: «Це все час».

Також Знай.ua повідомляв, що Павло Себастьянович пояснив, чому податок на виведений капітал корисний для підприємців: «Це внутрішня справа».